De boeken van Jord Althuizen
Op zoek naar nieuwe BBQ recepten? Blader eens door de boeken van Jord Althuizen! Vol met unieke en heerlijke recepten om te maken op de BBQ. Er zijn verschillende boeken, op verschillende BBQ-niveaus. Verfijnd en speciaal ontworpen voor de echte BBQ’ers.
Smokey Goodness boeken
Jord Althuizen, wereldkampioen barbecue heeft verschillende boeken gemaakt speciaal voor BBQ recepten. Het eerste boek van Jord Althuizen, Smokey Goodness werd in 2016 uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Al snel volgen Smokey Goodness 2 en Smokey Goodness 3 ook. Na deze boeken volgen ook boeken die wat meer gericht zijn op één bepaald onderwerp. Zo is er het BBQ STREET basisboek. Dit boek is speciaal gemaakt voor de beginnende BBQ’ers. Er wordt stap voor stap uitgelegd wat te doen. Ook bevindt zich aan het begin van het boek een handleiding voor het aanzetten en het werken met een BBQ. Het Burgers & BBQ Bites boek is, zoals de naam al zegt vooral gericht op de tofste burgers en alles wat erbij hoort.
BBQ culturen
In de boeken gaat Jord Althuizen verschillende BBQ culturen uitproberen en baseert daar ook zijn recepten op. De BBQ culturen van Noord- en Zuid Amerika, Zuid Afrika maar ook die van de lage landen komen voorbij. Deze landen staan centraal in de boeken en recepten worden gemaakt op basis van de ervaringen van Jord Althuizen. In de recepten staat precies omschreven hoe de BBQ moet werken, en hoe het stukje vlees bereid moet worden.
Wil je meer weten over deze boeken vol inspiratie? Lees dan verder in deze blog!
Opmerkingen (0)