GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

TIPS & TRICKS

TIPS & TRICKS

  • Picanha bereiden

    Picanha bereiden

    De picanha, het staartstuk van de koe is het meest malse stuk dat u kunt hebben. Het is een stuk vlees van de achterkant van de rug aan de bovenkant...
    Lees meer
  • Belly Burnt Pork Ends (Buikspek)

    Belly Burnt Pork Ends (Buikspek)

    De pork belly burnt ends zijn heerlijke zoete en rokerige snacks. Maar hoe maak ik dit nu eigenlijk? Bereidingswijze Begin met uw BBQ voor te bereiden op indirect garen. Steek...
    Lees meer
  • Pizza van de BBQ

    Pizza van de BBQ

    Een kamado is een veelzijdige bbq, alles kan erop gemaakt worden. Ook kan hij voor meerdere functies gebruikt worden. Een kamado bbq kan dus ook gebruikt worden als oven om...
    Lees meer
  • Wanneer gebruik je rookhout chunks

    Wanneer gebruik je rookhout chunks

    Bij het barbecueën gebruik je behalve kruiden en specerijen ook rookhout. Rookhout geeft het net die typische rooksmaak die zo geliefd is met het barbecueën. Er zijn vele verschillende soorten...
    Lees meer