
TIPS & TRICKS
-
Picanha bereiden
De picanha, het staartstuk van de koe is het meest malse stuk dat u kunt hebben. Het is een stuk vlees van de achterkant van de rug aan de bovenkant... -
Belly Burnt Pork Ends (Buikspek)
De pork belly burnt ends zijn heerlijke zoete en rokerige snacks. Maar hoe maak ik dit nu eigenlijk? Bereidingswijze Begin met uw BBQ voor te bereiden op indirect garen. Steek... -
Pizza van de BBQ
Een kamado is een veelzijdige bbq, alles kan erop gemaakt worden. Ook kan hij voor meerdere functies gebruikt worden. Een kamado bbq kan dus ook gebruikt worden als oven om... -
Wanneer gebruik je rookhout chunks
Bij het barbecueën gebruik je behalve kruiden en specerijen ook rookhout. Rookhout geeft het net die typische rooksmaak die zo geliefd is met het barbecueën. Er zijn vele verschillende soorten... -
Welk type houtskool is goed voor mij?
Er zijn wel honderd verschillende soorten houtskool. Maar welke is nou goed voor uw BBQ? Niet elke soort houtskool is geschikt voor de barbecue.