
ARRANGEMENTEN
KAMADO EXPERIENCE
BBQ OP LOCATIE

Onze specialiteit is de unieke barbecue catering voor groepen vanaf 50 personen. Wij verzorgen hierbij heerlijke vlees-, vis- bijgerechten en diverse frisse salades. Om de BBQ ervaring compleet te maken kunnen wij de ijskar met vers Italiaans schepijs meenemen!
Een BBQ is niet compleet zonder een heerlijk drankje. RAUW 21 kan uw bedrijfsfeest voorzien van een koelwagen met ijskoude drankjes, die worden geserveerd door de bediening. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten!
Onze beleving begint bij de uitstraling van onze tent 6 x 3 meter en de indrukwekkende grote van de kamado's. Doordat wij de gerechten uitserveren en life cooking doen, krijgt u een ultieme BBQ ervaring. Proef, beleef en ervaar onze gerechten.
VERANTWOORD BARBECUEN

Wij staan achter de keuzes die onze klanten om een dieet of bewuste voedingskeuze te maken. Wij zetten ons hierdoor in voor optimale voedselveiligheid en gebruiken alleen goede producten met verantwoorde voedingswaarden. RAUW 21 is hierin transparant als het gaat om de voedingsmiddelen. Wij kopen onze producten in bij gecertificeerde slachthuizen, waar op een correcte manier wordt omgegaan met de dieren. Wij maken gebruik van biologisch afbreekbare materialen of materialen die hergebruikt kunnen worden. Wij bereiden onze gerechten op kamado's waardoor brandveiligheid goed kan worden gewaarborgd. Door de kamado te sluiten en de luchttoevoer te sluiten is er weinig kans op brandgevaar.
RUND-, KALF, en VARKENSVLEES

In ons assortiment vind u alleen de beste A+ kwaliteit stukken vlees. Van het Rundvlees gebruiken wij Irish View of Black Angus Aberdeen. In deze stukken is de marmering van het vet, precies perfect! De stukken zijn super mals en hebben eigenlijk geen kruiden nodig. Wij kopen onze stukken direct bij de slachthuizen vandaan, zodat we direct 'vers' vlees krijgen aangeleverd. Het varkensvlees bij RAUW 21 komt uit Twente, waar het slachthuis alleen varkens inkoopt waar ze diervriendelijk worden gehouden. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Het kalfsvlees van RAUW 21 komt bij één van de grootste kalfsslachthuizen van Nederland vandaan. Voor Friander worden rosé kalveren zorgvuldig geselecteerd. Wat deze kalveren bijzonder maakt is dat ze maximaal 12 maanden oud zijn, waardoor de smaak minder vlak is dan van het Vitender.
KIPPENVLEES
