+31 180 750 440
99% van 100
9.9 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Food ally

Rauw 21's Food Alley: De Ultieme Bestemming voor BBQ Street Food Avonturen

Bij Rauw 21 draait alles om het vieren van geweldige smaken en het creëren van culinaire ervaringen die je nog lang zult herinneren. Naast onze BBQ-winkel hebben we een speciale plek gecreëerd die de harten van foodies sneller doet kloppen: onze Food Alley. Hier, elke zaterdagmiddag van 11:00 tot 14:00, kun je je laten verwennen door een scala aan iconische BBQ street food gerechten. In dit artikel nemen we je mee op een smakelijke reis door Rauw 21's Food Alley en ontdekken we waarom het een must-visit bestemming is voor fijnproevers.

Een Culinaire Speeltuin voor Street Food Liefhebbers

De Food Alley bij Rauw 21 is meer dan alleen een plek om te eten; het is een culinaire speeltuin waar je je smaakpapillen kunt laten dansen op de meest opwindende smaken. Onze missie is om je een onvergetelijke ervaring te bieden, en dat begint met onze smakelijke selectie van street food gerechten.

Elke Week Iets Nieuws en Spannends

Een van de dingen die de Food Alley bij Rauw 21 zo bijzonder maakt, is de diversiteit en de voortdurende verandering van het menu. We begrijpen dat variatie de kruiden van het leven is, en daarom brengen we elke week iets nieuws en spannends op het menu. Of je nu een terugkerende klant bent of voor de eerste keer komt, er is altijd iets om naar uit te kijken.

Iconische Street Food Gerechten

Wat street food betreft, gaan we geen compromissen aan. Bij Rauw 21's Food Alley vind je een selectie van iconische gerechten die je doen watertanden. Van sappige BBQ-sandwiches tot pittige worstjes en knapperige kippenvleugels, we brengen de smaken van de straat recht naar je bord.

Passie voor BBQ

Onze passie voor BBQ blijft de drijvende kracht achter elk gerecht dat we serveren. We nemen de tijd om onze vleesgerechten te roken en te grillen tot in de perfectie, en we combineren ze met huisgemaakte sauzen en bijgerechten die de smaakervaring naar een hoger niveau tillen.

Een Sociale Ervaring

De Food Alley bij Rauw 21 is niet alleen een plek om te eten; het is een sociale ervaring. Het is een plek waar mensen samenkomen, verhalen delen en genieten van geweldig eten in een ontspannen sfeer. Of je nu met vrienden, familie of zelfs alleen komt, je zult altijd een warm welkom en een gezellige omgeving vinden om van je maaltijd te genieten.

Een Feest voor de Zintuigen

Wanneer je de Food Alley betreedt bij Rauw 21, word je begroet door heerlijke geuren, kleurrijke displays van gerechten en het geluid van sissende grills. Het is een feest voor de zintuigen dat je direct in de stemming brengt om te genieten van de beste BBQ street food.

Een Traditionele BBQ-ervaring

Hoewel we altijd op zoek zijn naar nieuwe en spannende smaken, blijven we trouw aan de traditionele BBQ-methoden en waarden die ons hebben gevormd. Onze chef-koks zijn meesters in hun vak en zorgen ervoor dat elk gerecht de essentie van BBQ-authenticiteit vastlegt.

Plan Je Bezoek aan de Food Alley

Ben je klaar om de smaakvolle reis door Rauw 21's Food Alley te maken? Noteer elke zaterdagmiddag van 11:00 tot 14:00 in je agenda en kom langs om te genieten van een onvergetelijke ervaring vol heerlijk eten, gezelligheid en plezier. Wil je graag zelf meer informatie weten over hoe je een gerecht maakt. Je kan altijd je suggesties in sturen!

Bij Rauw 21 geloven we in het delen van onze passie voor BBQ met onze gemeenschap en bezoekers. De Food Alley is de perfecte plek om dat te doen. Of je nu komt voor de smaken, de sfeer of gewoon om te ontspannen en te genieten, we heten je van harte welkom.

Een Eindeloos Avontuur in Smaak

Bij Rauw 21's Food Alley streven we naar een eindeloos avontuur in smaak. We dagen onszelf voortdurend uit om nieuwe smaken en combinaties te ontdekken, en we kunnen niet wachten om ze met jou te delen.

Dus kom langs, ontdek nieuwe smaken en creëer onvergetelijke herinneringen in de Food Alley bij Rauw 21. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een culinaire reis als geen ander. Tot ziens in de Food Alley!