GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

5 GANGEN DINER WORKSHOP

5- gangen diner kamado workshop

Onze workshops Kamado Grillen stellen u in staat om de volle potentie van uw kamado grill te ontdekken. Onze ervaren instructeurs leiden u stap voor stap door het proces van het bereiden van een 5-gangen menu op uw kamado. U zult leren hoe u de juiste temperatuur en luchtcirculatie kunt regelen om perfect gegrilde gerechten te bereiden. 

BOEK HIER JOUW 5-GANGEN DINER WORKSHOP

Wat wordt er allemaal bereid in het 5-gangen menu? 

Workshop5gangen

We beginnen met een voorgerecht van gegrilde garnalen met knoflook en citroen, bereid op de kamado met het houtskool van Monolith. Door citroen-rookhout toe te voegen zorgt dit voor een mooie smaakbeleving aan de garnalen. 

Vervolgens bereiden we in de Dutch oven Fire Pot van Monolith een heerlijke uiensoep. Natuurlijk snijden we eerst de uien, dit is al een hele challenge om je emoties niet te laten zien. Vervolgens bereiden we de soep en garneren we deze af met een stokbroodje met kaas. 

Als hoofdgerecht bereiden we een bijzonder stuk vlees (welke dit is, houden we nog even geheim). Hier zullen we tonen hoe de rotisserie in zijn werk gaat en maken we het gerecht af met de Hassleback Potatoe en Focaccia. Alles helemaal zelf bereid natuurlijk! 

Tot slot zullen we een dessert bereiden op de kamado, zoals een Clafoutis met chocolade & kersen. Deze wordt bereid in een skillet en afgemaakt met kersen-mascarpone en geroosterde amandelschaafsel. 

Een workshop voor iedereen! 

Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en zijn een geweldige manier om nieuwe kooktechnieken te leren en uw kamado-vaardigheden te verbeteren. Schrijf u vandaag nog in voor onze volgende workshop en ontdek de volle potentie van uw kamado grill!

BOEK HIER JOUW 5-GANGEN DINER WORKSHOP

Heb je vragen?

Contacteer ons

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.