GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

BRUILOFTEN/ RECEPTIE

BRUILOFTEN / RECEPTIE

Bruiloften-Receptie

Een BBQ op een bruiloft of receptie is een unieke en ontspannen manier om uw speciale dag te vieren. Met de geur van gegrilde vlees en groenten in de lucht, een informele sfeer en een prachtige buitenomgeving, is een BBQ de perfecte manier om uw gasten te verwelkomen en te vermaken.

Bruiloft of Receptie met een BBQ Thema

Er zijn vele voordelen aan het organiseren van een BBQ op een bruiloft of receptie. Ten eerste is het een geweldige manier om uw gasten te vermaken en te voorzien van een lekkere maaltijd. U kunt kiezen uit een breed scala aan gerechten, van klassieke hamburgers en hotdogs tot gegrilde vis en vegetarische opties. U kunt RAUW21 inhuren als professionele cateraar om de maaltijd te bereiden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek van het koken voor een groot aantal gasten.

Unieke beleving om van het traditionele af te stappen

Receptie-Bruiloft2

Daarnaast is een BBQ een geweldige manier om uw bruiloft of receptie een unieke beleving te geven. In plaats van een traditionele zit-down maaltijd, kunt u uw gasten laten genieten van een informelere sfeer waar ze kunnen rondlopen en socialiseren terwijl ze genieten van hun maaltijd. Dit kan een geweldige manier zijn om uw gasten te laten ontspannen en zich thuis te voelen tijdens uw speciale dag. Een BBQ op een bruiloft of receptie is ook een geweldige manier om uw gasten te verrassen. Veel mensen verwachten een traditionele zit-down maaltijd bij een bruiloft, dus een BBQ kan een verfrissende verrassing zijn. Bovendien, een BBQ kan een geweldige manier zijn om de kosten te drukken, aangezien het vaak een goedkopere optie is dan een traditionele maaltijd.

RAUW21 als uw BBQ specialist en genoeg ervaring als cateringservice

Er zijn vele manieren waarop u een BBQ op een bruiloft of receptie kunt organiseren. U kunt RAUW21 als professionele cateraar inhuren om de gerechten te bereiden. U kunt ook beslissen om een professionele DJ of band in te huren voor muziek of u kunt een medewerker vragen om een playlist te maken.

Het organiseren van een BBQ op een bruiloft of receptie vereist wel enige planning en organisatie. U zult moeten beslissen over de gerechten die u wilt serveren, de mogelijkheden zijn legio! Stuur ons vooral vrijblijvend een mail om de wensen/ locatie te bespreken. 

Heb je vragen?

Contacteer ons

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.