GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

KAMADO WORKSHOP

Kamado workshop

Onze Kamado-workshops voor beginners zijn speciaal ontworpen voor degenen die nog géén ervaring hebben met het werken met een Kamado-barbecue, maar die graag willen leren hoe ze deze unieke barbecue optimaal kunnen gebruiken. Onze workshops worden gegeven door ervaren koks die u precies laten zien hoe u de beste resultaten kunt behalen met uw Kamado-barbecue.

BOEK HIER JOUW KAMADO WORKSHOP

Wat gaat u leren in de kamado-workshop? 

Deze workshop richt zich op de basisprincipes van het werken met een Kamado-barbecue. U zal leren wat de geschiedenis is van het kamado-grillen en wat de grootste verschillen zijn in barbecue-land.

U leert onder andere:

  • Hoe steek ik een kamado aan?
  • Hoe stel je de juiste temperatuur in?
  • Welke soorten houtskool gebruik je voor welke type vlees/vis/groenten
  • Hoe onderhoudt je een kamado?
U zult ook leren hoe u de juiste timing instelt voor verschillende soorten vlees, vis en groenten en hoe u deze op de juiste manier bereidt.

SatéKamadoworkshopSimpel is de leidraad, voor een succesvol resultaat

Tijdens de workshop bereiden we een aantal eenvoudige gerechten zoals kip, burgers, worstjes, maar ook groenten zoals paprika en courgette. U zult leren hoe u deze gerechten op de juiste manier kunt bereiden op een Kamado-barbecue, en hoe u deze kunt afwerken voor een optimale smaak. We zullen ook een aantal verschillende kruiden en marinades bespreken die u kunt gebruiken voor een extra smaakvolle maaltijd. WorkshopKamdo

Nu mét certificaat van deelname & recepten

Na afloop van de workshop ontvangt u een certificaat van deelname en een receptenboekje met de recepten die we tijdens de workshop hebben bereid. Onze workshops zijn een geweldige manier om uw kookvaardigheden te verbeteren en om te leren hoe u een Kamado-barbecue optimaal kunt gebruiken. Schrijf u snel in voor onze volgende workshop voor beginners, en leer hoe u de perfecte maaltijden kunt bereiden met uw Kamado-barbecue.

BOEK HIER JOUW KAMADO WORKSHOP

Heb je vragen?

Contacteer ons

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.