GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

MONOLITH WORKSHOP

Monolith workshop

Onze workshops Monolith Kamado Grillen stellen u in staat om de volle potentie van uw Monolith kamado grill te ontdekken. Onze ervaren pitmasters leiden u stap voor stap door het proces van het bereiden van een aantal gerechten op uw Monolith kamado. U zult leren hoe u de juiste temperatuur en luchtcirculatie kunt regelen om perfect gegrilde gerechten te bereiden.

BOEK HIER JOUW MONOLITH WORKSHOP

Wat gaat u leren tijdens de Monolith Kamado-workshop? 

We beginnen met het aansteken van de Monolith Kamado, waarbij we u tonen hoe u de kamado op de juiste manier kunt aansteken en hoe u de juiste hoeveelheid houtskool kunt gebruiken. We zullen ook uitleggen hoe u de juiste temperatuur kunt instellen voor de specifieke gerechten die we zullen bereiden.

Een heerlijk menu met diverse gerechten

Een van de unieke eigenschappen van de Monolith Kamado is de mogelijkheid om te roken en te grillen tegelijk. We zullen u laten zien hoe u de kamado kunt gebruiken om een heerlijke gerookte zalm te bereiden, waarbij we gebruik maken van speciale soorten rookhout voor een unieke smaak.

We zullen ook leren hoe u de Monolith Kamado kunt gebruiken voor indirect grillen, waarbij we een heerlijk gegrilde kip bereiden aan de rotisserie. We zullen u laten zien hoe u de juiste temperatuur kunt instellen en hoe u de kip kunt injecteren en mals laten worden zoals de beer-can-chicken.

Daarnaast zullen we ook leren hoe we de Monolith Kamado kunnen gebruiken voor flamkuchen en bananenbrood. We zullen u tonen hoe u de juiste temperatuur kunt instellen en hoe u de flamkuchen en brood kunt bereiden voor een heerlijk resultaat.

Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en zijn een geweldige manier om nieuwe kooktechnieken te leren en uw Monolith Kamado-vaardigheden te verbeteren. Koop vandaag nog uw ticket voor onze volgende workshop en ontdek de volle potentie van uw Monolith Kamado grill!

BOEK HIER JOUW MONOLITH WORKSHOP

Heb je vragen?

Contacteer ons

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.