GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

TEAMUITJE | BBQ WORKSHOP

Teamuitje bbq workshop

Onze Teamuitje BBQ Workshops zijn een geweldige manier om uw team te versterken terwijl u leert hoe u de volle potentie van uw kamado grill kunt benutten. Onze ervaren pitmasters leiden u stap voor stap door het proces van het bereiden van een aantal gerechten op uw kamado, waardoor u en uw teamleden nieuwe vaardigheden kunnen leren. We beginnen met een introductie over de kamado grill en hoe deze werkt. We zullen u tonen hoe u de kamado op de juiste manier aansteekt en hoe u de juiste hoeveelheid houtskool kunt gebruiken. We zullen ook uitleggen hoe u de juiste temperatuur kunt instellen voor de specifieke gerechten die we zullen bereiden.

BOEK HIER JOUW BARBECUE WORKSHOP

WorkshopWorkteam

Daarna gaan we aan de slag met het bereiden van gerechten, zoals gegrilde garnalen, gegrilde groenten, steak, kip en zelfs pizza's en brood. We zullen u laten zien hoe u de juiste temperatuur kunt instellen en hoe u de gerechten kunt afwerken met speciaal gemaakte marinades voor extra smaak.

Onze workshops zijn ontworpen om uw team te versterken door samen te werken, communiceren en problemen op te lossen. We zullen u laten zien hoe u kunt werken als een team om gerechten op tijd klaar te maken en te zorgen dat alles perfect gegrild is.

Na de workshop kunt u en uw team genieten van de gerechten die u heeft bereid en ondertussen kunt u nog even napraten over de vaardigheden die u heeft geleerd. Onze workshops zijn niet alleen gericht op het bereiden van het eten, maar ook op het versterken van uw team en het creëren van een ontspannen en plezierige omgeving.

Onze Teamuitje BBQ Workshops zijn geschikt voor bedrijven, sportteams, sociale groepen en andere organisaties die op zoek zijn naar een unieke en leerzame ervaring voor hun team. Stuur ons gerust een mail voor het team-uitje  workshop en versterk uw team terwijl u leert hoe u de volle potentie van uw kamado grill kunt benutten.

BOEK HIER JOUW BARBECUE WORKSHOP

Heb je vragen?

Contacteer ons

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.