GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

TOETJES WORKSHOP

TOETJES WORKSHOP 

Toetjes workshops zijn steeds populairder aan het worden, en dat is niet verwonderlijk. Wie houdt er nou niet van lekkere zoete lekkernijen na een maaltijd? Maar hoe maak je het perfecte dessert? En nog belangrijker: hoe serveer je ze op een unieke manier? Wij bij RAUW21 in Ouderkerk aan den IJssel hebben de oplossing: een toetjes workshop waarbij we gebruik maken van een Monolith Kamado om desserts op de BBQ te maken.

BOEK HIER JOUW TOETJES WORKSHOP

Niet alleen vlees-, vis- en groentengerechten, maar ook toetjes!

De Monolith Kamado is een revolutionaire BBQ die niet alleen gebruikt kan worden voor vlees, vis en groenten, maar ook voor het bereiden van toetjes. Door de grote flexibiliteit van de temperatuurregeling kan je de Monolith Kamado gebruiken voor het roosteren, bakken, braden en zelfs bakken van gebak. Dit maakt het een perfecte tool voor onze toetjes workshop.

Onze Pittmaster zal uw leiden door de workshop. Door de jarenlange ervaring in het barbecueën leert u de barbecue perfect voor te bereiden voor toetjes. U zal leren hoe u de juiste temperatuur moet instellen voor het roosteren van fruit, het maken van een toffee-achtige glazuur voor ijs en nog veel meer.

Naast de Monolith Kamado, zullen diverse gietijzeren producten ook een onmisbaar gereedschap zijn tijdens de workshop. Hiermee kan u poffertjes maken, diverse soorten wafels, taarten. In de sauspan kunt u eenvoudig sauzen maken, karameliseren van suiker. De skillet kunt u gebruiken voor het roosteren van noten of een heerlijke smores in bereiden. Met deze gietijzeren accessoires zal u in staat zijn om de meest heerlijke toetjes te maken.

Onze toetjes workshop is een unieke manier om uw culinaire vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd te genieten van een gezellige middag/ avond met lekkere zoete lekkernijen. We zijn er zeker van dat u na de workshop met een aantal nieuwe vaardigheden naar huis zal gaan en vol inspiratie zit om thuis aan de slag te gaan met uw eigen Monolith Kamado.

Onze workshops zijn geschikt voor iedereen, of u nu een beginneling bent of al ervaren bent met het gebruik van een Monolith Kamado. We hopen u te zien bij onze volgende toetjes workshop in Ouderkerk aan den IJssel. Waar we samen zullen genieten van heerlijke desserts op de BBQ en nieuwe vaardigheden zullen leren. Boek nu de toetjes- workshop op iedere gewenste dag/ tijdstip! 

BOEK HIER JOUW TOETJES WORKSHOP

Heb je vragen?

Contacteer ons

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.