GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

VERJAARDAGEN/ JUBILEUMS

Verjaardagen/jubileums

Wilt u uw verjaardag of jubileum op een unieke manier vieren? Organiseer dan een BBQ-evenement! Onze BBQ-catering biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde feestdag. Van vlees, vis en vegetarische opties tot bijpassende salades en sauzen. Onze professionele koks zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

Ruim 15 jaar ervaring aan catering-evenementen

BBQoplocatie

Onze ervaren cateraars zorgen ervoor dat uw BBQ-feest een succes wordt. Van het aansteken van de BBQ tot het opdienen van de maaltijd, alles wordt voor u geregeld. Onze BBQ-pakketten zijn verkrijgbaar voor groepen van verschillende grootte en kunnen worden aangepast aan uw wensen en budget. Wij bieden een breed assortiment aan vlees, vis en vegetarische opties, zodat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Bovendien zorgen we voor bijpassende salades en sauzen. 

Géén afwas en alles van biologische disposables

Onze professionele koks zorgen voor een smaakvolle bereiding van de maaltijd en zorgen dat alles warm op tafel komt. Wij zorgen voor het benodigde servies, bestek en bekers alles van biologische disposables. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afwas of het milieu. Onze cateraars zorgen voor een snelle en efficiënte service, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd zonder zorgen.

Onze BBQ-catering is ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten, bruiloften/recepteis en andere evenementen. Wij werken samen met u om een op maat gemaakt evenement te creëren dat aansluit bij uw specifieke wensen en eisen. Onze ervaren cateraars zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

Een offerte op maat? Of direct uw wensen doorspreken? 

Neem contact met ons op om uw volgende BBQ-feest te regelen. Wij helpen u graag om een onvergetelijke dag te organiseren. Vergeet niet tijdig eventuele wensen/ diëten door te geven. Benieuwd naar welke arrangementen wij hebben? Of wil je liever zelf jouw menu samenstellen? Bel ons op 0180 - 750 449 of stuur een mail

Heb je vragen?

Contacteer ons

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.