GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

WORKSHOP BASIC I | BEGINNERS WORKSHOP

Workshop beginner-spareribs

Onze Kamado-workshops zijn de perfecte manier om uw kookvaardigheden te verbeteren en om te leren hoe u de meest smaakvolle spareribs kunt bereiden. Onze workshops worden gegeven door ervaren koks die u precies laten zien hoe u de beste resultaten kunt behalen met uw Kamado-barbecue.

BOEK HIER JOUW SPARERIBS WORKSHOP

WorkshopSpareribs

Spareribs die zo mals zijn, dat deze van het bot afvallen..

Onze workshop voor spareribs richt zich op het gebruik van een Kamado-barbecue om de perfecte spareribs te bereiden. U leert hoe u de spareribs voorbereidt, marineert en rubt. Hoe u de juiste temperatuur en timing instelt op uw Kamado-barbecue. Hoe u de spareribs kunt afwerken voor een ongelooflijk smaakvolle maaltijd.

Een workshop aangepast op uw behoeften

WorkshopSpareribs2

Onze workshops zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel beginnende als gevorderde koks. Onze ervaren instructeurs zullen u stap voor stap begeleiden bij elke fase van het kookproces, zodat u zich zeker voelt in het gebruik van uw Kamado-barbecue. U zult ook leren hoe u de juiste houtsoorten kiest en hoe u de juiste hoeveelheid rook kunt creëren voor een optimale smaak. Tijdens de workshop bereiden we een aantal verschillende spareribs recepten. Helemaal naar uw eigen smaak. U zult leren hoe u de spareribs bereidt voor een langere tijd op lagere temperatuur, of hoe u ze snel kunt grillen voor een snelle maaltijd.

Krijg een certificaat van 'Pitmaster Spareribs' 

Na afloop van de workshop ontvangt u een certificaat van deelname en een receptenboekje met de recepten die we tijdens de workshop hebben bereid. U zult ook de spareribs die we tijdens de workshop hebben bereid kunnen proeven, zodat u kunt ervaren hoe goed uw nieuw verworven vaardigheden zijn. Onze Kamado-workshops zijn een geweldige manier om uw kookvaardigheden te verbeteren en om te leren hoe u de meest smaakvolle spareribs kunt bereiden. Schrijf u snel in voor onze volgende workshop, en leer hoe u de perfecte spareribs kunt bereiden met uw Kamado-barbecue.

BOEK HIER JOUW SPARERIBS WORKSHOP

 

 

Heb je vragen?

Contacteer ons

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.