GRATIS VERZENDING VANAF €150,-

VOOR 22:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

ERVAAR | PROEF | BELEEF

BBQ WINKEL | GIFTSHOP | COFFEE TO GO

WORKSHOP CLASSIC II | MEDIUM GEVORDERDE

Workshop Classic II Gevorderde

Onze Kamado-workshops voor gevorderden zijn speciaal ontworpen voor degenen die al vertrouwd zijn met het gebruik van een Kamado-barbecue, maar die nog meer willen leren over de kunst van het kamado-koken. Onze workshops worden gegeven door ervaren koks die u laten zien hoe u de meest complexe gerechten kunt bereiden op een Kamado-barbecue.

BOEK HIER JOUW GEVORDERDE BARBECUE WORKSHOP

De juiste temperatuurbeheersing voor low & slow

Deze workshop richt zich op gevorderde technieken voor het bereiden van vlees, vis, groenten en andere gerechten op een Kamado-barbecue. U zult leren hoe u de perfecte temperatuur en timing instelt voor verschillende soorten vlees, hoe u de juiste houtsoorten kiest voor specifieke smaken, hoe u rook ringen creëert, en hoe u gerechten kunt afwerken voor een optimale smaak.

workshopclassic

U zult ook leren hoe u gerechten kunt bereiden met de "low & slow" methode, zoals pulled pork en brisket, en hoe u gerechten kunt bereiden met de "hot & fast" methode, zoals steak en vis. U zult leren hoe u een sous-vide bereiding kan toepassen op een kamado, hoe u kunt werken met verschillende marinades en kruiden, en hoe u gerechten kunt afwerken met verschillende sauzen en glazen.

Héérlijke gerechten bereiden, proeven & ervaren

Tijdens de workshop bereiden we een aantal verschillende gerechten, zoals een gegrilde ribeye steak met een kruidenboter, een heerlijke pulled pork, een gegrilde zalmfilet met een limoen-dille saus, of een geroosterde groenten medley. U zult de gerechten kunnen proeven die we tijdens de workshop bereiden, zodat u kunt ervaren hoe goed uw nieuw verworven vaardigheden zijn.

WorkshopClassic

Mét een certificaat en recepten. 

Na afloop van de workshop ontvangt u een certificaat van deelname en een receptenboekje met de recepten die we tijdens de workshop hebben bereid. Onze workshops zijn een geweldige manier om uw kookvaardigheden te verbeteren en om te leren hoe u de meest complexe gerechten kunt bereiden op een Kamado-barbecue. Schrijf u snel in voor onze volgende workshop voor gevorderden, en leer hoe u de perfecte gerechten kunt bereiden met uw Kamado-barbecue.

BOEK HIER JOUW GEVORDERDE BARBECUE WORKSHOP

Heb je vragen?

Contacteer ons

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.