+31 180 750 440
99% van 100
9.9 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

KIJKJE IN DE WINKEL

Een kijkje in dé BBQ winkel van Ouderkerk a/d IJssel

Op zoek naar een BBQ gift, relatiegeschenk of een origineel cadeau?

Sinds mei 2021 is er in Ouderkerk a/d IJssel een barbeque winkel geopend. Wij hebben een winkel gemaakt waar iedere BBQ-hobbyist zijn hart kan ophalen. Er zijn zowel bbq accessoires als leuke cadeaus te koop. RAUW21 is een barbecue winkel die dealer is van diverse grote merken: Monolith, Smokin’ Flavours, Xapron, The Windmill, Smokey Goodness, No Rubbish, Dammers Houtskool, Outlaw BBQ, Rock ‘n Rubs, Tante Door kipproducten, Black Angus Rundvlees, Nespresso, Shakezz, Designed by Man en Brada Verpakkingen. Zoals u ziet is er genoeg keuze voor een origineel cadeau. De BBQ shop is ontstaan uit hobby, waardoor de passie ook echt bij het kamado-grillen ligt en vooral goed eten.

Voorkant RAUW21 1

Even gluren.. bij barbecue winkel RAUW21

U kunt door middel van de 360 graden foto’s eerst een kijkje nemen in de barbecue winkel. Hoe de winkel eruit ziet. En welke producten we meestal standaard op voorraad hebben. De voorraden hiervan kunnen per seizoen verschillen. Diverse BBQ gifts zijn meer geschikt voor de zomer, dan voor de winter. Wilt u zeker zijn van het cadeau wat u wilt geven? Bel dan naar 0180 -750 449 of contact ons door het WhatsApp icoontje onderaan de pagina. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om onze barbecue winkel te bezoeken.

Binnenkant RAUW21 1

BBQ bij ú thuis of bij ons in de BBQ shop

Naast alle toffe BBQ producten bij RAUW21 verzorgen wij ook BBQ-op-locatie voor bedrijven, verjaardagen en evenementen. Als u een unieke beleving wilt op uw bedrijfsfeestje/ verjaardag of bruiloft dan bent u ons aan het juiste adres. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, voor een Basic menu tot Classic en Le Chef. Ook voor de kinderen hebben we een Junior menu gemaakt. U kunt ook uw BBQ feestje ook bij ons vieren in de bbq shop. Dit is zeker een aanrader voor groepen onder de 50 mensen. We hebben hier alles in de barbecue winkel van RAUW21 om uw feestje onvergetelijk maken. Diverse soorten alcoholische dranken, nagerechten, diverse materialen vallen er te huren. U kunt een offerte aanvragen via info@rauw21.nl.

Binnenkant RAUW21 2

BBQ Workshops vóór ieder wat wils!

Bent u zich nog aan het oriënteren of een kamado bij u past? Bij RAUW 21 kunt u terecht voor de beginners-workshop Basic. Waarbij u alle fijne kneepjes van het vak leert, onder het genot van een hapje en drankje. Natuurlijk gaat u zelf ook aan de slag met één van de meest iconische BBQ gerechten: spareribs. U leert hier de 3-2-1 methode, alle ins en outs van het BBQ vak. Naast al dit moois gaat u ook zelf aan de slag met spareribs ontvliezen. Na deze workshop, kunt u vol zelfvertrouwen achter de kamado staan! Heeft u al een kamado, maar wilt u socializen met andere BBQ-hobbyisten. Eventueel als teambuilding met het bedrijf/ partner of wil je verschillende accessoires testen? Dan is wellicht de Classic workshop meer geschikt. Bij deze BBQ workshop leert u diverse technieken, bereidingen en gerechten te bereiden. Bij de Classic workshop leert u in ieder geval een 5 gangen-diner bereiden in duo’s. Het 5-gangendiner is in ieder geval divers. Wat het is? Boek nu uw Classic workshop en kom erachter. Tijdens de workshops is onze barbecue winkel alleen geopend voor u en uw gezelschap. Alle producten die u fijn vond om mee te werken tijdens de workshop, verkopen wij ook in de winkel. De workshops zijn te koop via de website, mocht de datum niet schikken? Of wilt u met meer dan 6 personen komen? Dan staan wij graag voor u klaar om dit mogelijk te maken.

Binnenkant RAUW21 3

BBQ Bistro, iedere zaterdag naast de BBQ winkel

Iedere zaterdag verzorgt RAUW 21 de BBQ Bistro, vlak naast de barbecue winkel. Tussen 11:00 uur en 14:00 uur bent u van harte welkom van heerlijke BBQ gerechten te genieten. Iedere week is er een ander menu samengesteld, zodat er altijd voldoende afwisseling is! RAUW21 onderscheidt zich in de markt door de service in een hoog vaandel te zetten. Sauzen proeven? Geen probleem! Kruiden testen vóórdat u ze aanschaft? Natuurlijk! Alle producten in ons assortiment zijn uitvoerig getest en onze collega’s staan 6 dagen in de week voor u klaar, om u te voorzien van de lekkerste gerechten. Van ieder stuk vlees weten de BBQ pitmasters, waar hij vandaan komt en zijn ook deze met zorg geselecteerd. En dit allemaal zodat u alleen het beste krijgt! De BBQ winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Er zijn genoeg parkeergelegenheden voor de deur of in omstreek.

Binnenkant RAUW21 4