+31 180 750 440
99% van 100
9.9 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Workshop 5-Gangen Diner Kamado - Ultieme Kookervaring - Compact & Stijlvol Zwart - Buitenkeuken Grillen - Leer Meesterlijke Gerechten Bereiden op je Kamado Grill

Vanaf € 89,90
Nooit meer te veel, te weinig, maar altijd precies goed grillen - dat is pas een 'Kamado Smile'
Voorraadstatus laden

Leer in onze workshop hoe je een 5-gangen diner op een Kamado grill bereidt en word een grillmeester!

 

Omschrijving

Beleef de smaakexplosie met Workshop 5-Gangen Diner Kamado

Ontdek de geheimen van het koken op een Kamado grill met onze exclusieve workshop. Deze ervaring is niet alleen een kans om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen, maar ook om te genieten van een stijlvolle en compacte buitenkeuken. De Workshop 5-Gangen Diner Kamado is de ultieme activiteit voor iedereen die houdt van grillen en gezelligheid.

Ultieme kookervaring met de Kamado Grill

Tijdens deze workshop leer je hoe je meesterlijke gerechten kunt bereiden op je Kamado grill. Van het aansteken van de grill tot het serveren van een vijfgangenmenu, elke stap wordt behandeld. Je leert verschillende technieken zoals roken, bakken en grillen, waardoor je in staat bent om voor elk wat wils te creëren. Deze workshop voor kamado grillen is wel voor de ervaren griller, deze workshop zal je inspireren en je vaardigheden verbeteren.

Leer grillen als een pro

Onze professionele chef-kok neemt je mee op een culinaire reis waarbij je leert hoe je de temperatuur perfect regelt en hoe je de beste ingrediënten selecteert voor jouw Kamado grill. Met persoonlijke tips en trucs zul je in staat zijn om indrukwekkende gerechten te maken die je vrienden en familie zullen verbazen.

Kenmerken Workshop 5-Gangen Diner Kamado

De workshop is ontworpen om een compacte en stijlvolle ervaring te bieden, waarbij je leert hoe je optimaal gebruik kunt maken van je Kamado grill. De volgende kenmerken maken deze workshop uniek:

  • Persoonlijke begeleiding door een ervaren chef-kok

  • Het leren bereiden van een divers vijfgangenmenu

  • Tips voor het kiezen van de juiste ingrediënten

  • Technieken voor grillen, roken en bakken

  • Een compacte en stijlvolle setting in de buitenlucht

  • Locatie: Zijdepark 3, 2935 LB Ouderkerk aan den IJssel
Specificaties
SKU
72R21KAMADOWorkshop
EAN
0